Tibbelit

- En personlig webbyrå

Tibbelit är en personlig webbyrå främst riktar sig mot mindre företag och privatpersoner. Webbdesign, webbprogrammering och användbarhet är nyckelord i affärsidén och ligger ofta i fokus i de uppdrag vi utför. Det kan handa om att skapa en ny webbplats, fräscha upp en gammal eller skapa en mer skräddarsydd webblösning.

Nu utvecklar vi även skräddarsydda appar för för iPhone och Android. Det kan vara fristående appar eller appar som är knutna till t.ex. en webbplats. Är ni intresserade av att ha en egen app? Tveka då inte att höra av er!

Referenser

white white white white white white

Om Företaget

Bakgrund

Tibbelit började sin verksamhet i oktober 2009. Då var företaget endast inriktad på webbdesign, att skapa statiska webbplatser på nätet. Det dröjde inte länge innan verksamheten utvecklades och mer dynamiska webbplatser utvecklades. Detta i form av system där man kunde logga in, ladda upp bilder, skapa användare osv. Även uppdrag gällande databas- och sökoptimering utfördes och det blev mer och mer programmeringsinriktning på själva utvecklingen.

Idag sträcker sig uppdragen över ett ganska brett spektra - allt från att göra enkla statiska webbplatser till att utveckla iPhone och Android appar.